caixa popular

Las Naves obri una cartera de proveïdors baremada amb valors socials i ambientals

Las Naves obri una cartera de proveïdors baremada amb valors socials i ambientals
27/06/2017 -

Las Naves obri una cartera de proveïdors baremada amb valors socials i ambientals, amb l’objectiu que la compra pública que es realitze des d’aquesta institució pública siga responsable i puguen efectuar-se contractes menors atenent a criteris ètics, socials, d’igualtat i mediambientals.

Tal com ha explicat el regidor d’Innovació, Jordi Peris, aquesta mesura implantada en Las Naves, té un doble objectiu: “d’una banda establir una gestió transparent, regulada i justa en la contractació amb imports menors a 18.000 euros, i d’altra obrir a les xicotetes i mitjanes empreses la possibilitat de participar en un procés on primen els valors socials i ambientals, per tant se’ls impulsa a fomentar-los”.

Las Naves ha posat en marxa aquesta baremació i a partir de l’1 de juliol, totes les compres menors de 18.000 euros es realitzaran amb empreses de la cartera baremada on els valors socials i ambientals creats seran paràmetres de decisió. Entre aquests paràmetres, Las Naves valorarà que les empreses contracten en les seues plantilles a dones, persones amb diversitat funcional i/o en risc d’exclusió social; així com que les mateixes empreses puguen ser d’economia social, cooperatives d’iniciativa social, d’inserció sociolaboral o centres especials d’ocupació, on l’objectiu és precisament la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social en el primer cas i de persones amb discapacitat en el segon. D’igual manera, la baremació tindrà en compte que les empreses tinguen en la seua cartera de proveïdors a altres empreses d’inserció, centres especials d’ocupació o entitats de l’economia solidària i/o del ben comú.

Igualment es valorarà en la baremació les polítiques d’igualtat de gènere que tinguen implantades les empreses, entre elles la igualtat de salari i la proporció de dones a la plantilla i als òrgans de direcció. També altres condicions com són la flexibilitat d’horari per a la conciliació personal.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios