caixa popular

Las Naves busca propostes que lluiten contra la pobresa energètica

Les propostes seleccionades participaran en la I Mostra d’iniciatives locals ‘Lluita contra la pobresa energètica’ que se celebrarà el 25 d’abril.

Las Naves busca propostes que lluiten contra la pobresa energètica
28/03/2018 -

El centre d’innovació Las Naves busca projectes que lluiten contra la pobresa energètica, amb la finalitat de donar-los difusió i exposar-los en la I Mostra d’Iniciatives Locals ‘Lluita contra la Pobresa Energètica’, que se celebrarà en Las Naves el pròxim 25 d’abril.

La mostra, organitzada pel grup de treball sobre la Pobresa Energètica de la xarxa Connecta Energia de Las Naves, tindrà un enfocament pragmàtic basat en accions que es realitzen per a lluitar contra la pobresa energètica i involucrant a les persones que estan treballant directament en contacte amb les persones afectades per este problema com ara voluntaris, treballadors socials, agents de desenvolupament local, agents energètics, etc.

No és acceptable que mentre es parla d’eixida de la crisi seguisca augmentant el preu de l’energia i hi haja gent que passe penúries perquè no pot pagar la llum o el gas. Cal combatre esta situació, producte de la desigualtat i la precarietat, des dels poders públics amb ajuda de tota la societat“, explica el regidor d’Innovació i Energies Renovables, Berto Jaramillo.

El període de presentació dels projectes és del 26 de març al 8 d’abril i l’objectiu de la convocatòria és recolzar als actors que innoven per a lluitar contra la pobresa energètica a escala local i oferir-los la possibilitat de presentar i visibilizar les seues iniciatives durant la Mostra. Les iniciatives seleccionades tindran la possibilitat d’exposar les seues activitats i d’intercanviar idees i contactes amb els participants. Les propostes seleccionades seran anunciades als seus responsables l’11 d’abril.

La primera Mostra ‘Lluita contra la pobresa energètica’ pretén donar a conèixer iniciatives i compartir experiències locals que lluiten contra la pobresa energètica. La xarxa Connecta Energia ha identificat este repte com un dels eixos de treball prioritaris per a aconseguir l’objectiu d’una transició energètica cap a un nou model energètic de baix consum d’energies renovables, democràtic i just en la ciutat de València. Està co-organitzada per Ingenio-UPV, Cooperativa Elèctrica d’Alginet, ASSIST2GETHER, Fundació Observatori del Canvi Climàtic, Las Naves, Cáritas, AEIOLUZ, IIE-UPV, Plataforma por un nuevo modelo energético (PNME).


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris