25n
25N
25N

Navarrés sol·licita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el seu castell

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Navarrés per a conèixer els seus projectes d’intervenció en el castell del municipi i en el jaciment de l’Ereta del Pedregal

Navarrés sol·licita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el seu castell
10/11/2016 -

L’alcaldessa de Navarrés, Estela Darocas, s’ha reunit amb el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, per a explicar-li el projecte que volen impulsar des del consistori per a rehabilitar el castell del municipi.

L’alcaldessa ha assenyalat que “el castell, d’origen musulmà, es troba en situació de deteriorament, ja que tan sols queden quatre murs i una torrassa”. “És una llàstima que aquesta fortalesa, que és un emblema del nostre municipi, acabe de deteriorar-se sense que hàgem pogut fer cap intervenció per a remediar-ho”, ha indicat Darocas.

El diputat de Cooperació s’ha compromès a estudiar el projecte que han presentat des del municipi, i ha informat a l’alcaldessa de les diferents ajudes que poden sol·licitar. “Des de la Diputació col·laborarem amb els municipis perquè puguen dur a terme projectes de restauració en els seus edificis històrics, ja que creiem que és el nostre deure ajudar a protegir aquestes infraestructures que constitueixen un símbol d’identitat en la població”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha sol·licitat al diputat la seua col·laboració per a dur a terme la neteja del jaciment l’Ereta del Pedregal. “Es tracta d’un antic poblat que volem habilitar perquè reunisca les condicions òptimes per a ser visitat”, ha explicat l’alcaldessa.

L’Ereta del Pedregal és un jaciment que data de 2.800 anys abans de cristo i consisteix en restes d’una muralla al costat dels quals s’han trobat puntes de fletxa i destrals, un cullerot, punxons i comptes de collaret. El jaciment està envoltat de camps de cultiu i una part està protegida per una tanca metàl·lica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 4 =