25n
25N
25N

Navalón, destinació pasqüera per als joves

Tres dies en els quals podran gaudir de diferents activitats en plena naturalesa

Navalón, destinació pasqüera per als joves

Faltant dues setmanes perquè comencen les vacances de Setmana Santa i Pasqua, els joves de Burjassot ja tenen destinació on passar els dies lliures. Navalón serà el lloc d’escapada per a gaudir de la naturalesa. A 92 quilòmetres de València, esta pedania d’Énguera és un lloc per a gaudir. Este llogaret està envoltat de meravellosos paisatges i fonts. El paratge dels Alts, Aiora, la Matea i la Font de la Figuera emmarquen este singular paratge triat per l’Esplai Els Sitges per als adolescents.

Xiquets, xiquetes, joves i diferents monitors ja estan fent les motxilles per a partir el pròxim 18 d’abril rumb a esta acampada especial. Seran tres dies en els quals tots aquells que s’hagen inscrit (fins al pròxim 6 d’abril hi ha temps d’inscriure’s per 47,50 euros) gaudiren de diverses activitats que des d’Esplai Els Sitges s’han organitzat. Per a poder sol·licitar plaça s’haurà de presentar, a més de pagar l’import amb targeta o via rebut bancari, l’autorització pertinent degudament emplenada i signada per a allò que siguen membres de l’associació i, per a aquells que no ho siguen a més la fotocòpia de la SIP dels xiquets.

Aquells que ja s’hagen inscrit podran resoldre els seus dubtes en la reunió prèvia a l’acampada que se celebrarà en la Casa de Cultura el pròxim 4 d’abril a partir de les 18.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 1 =