25n
25N
25N

Nacho Fresneda imparteix un taller de prosa als artistes del Centre Plácido Domingo

Nacho Fresneda imparteix un taller de prosa als artistes del Centre Plácido Domingo
11/10/2016 -

Nacho Fresneda ha impartit aquesta passada setmana un taller de prosa als artistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo. Es tracta de la segona col·laboració del destacat actor valencià dins del programa de formació dels joves cantants en el Palau de les Arts Reina Sofia.

Al llarg de la setmana, els joves cantants han treballat tant la tècnica escènica, sota la supervisió també d’un entrenador personal, com la declamació i la posada en escena de fragments teatrals.

Nacho Fresneda ha comptat amb l’ajuda de l’actriu i ballarina Fátima Sanlés, que s’encarregarà del seguiment de l’activitat al llarg del curs.

Conegut pel gran públic pels seus papers en sèries televisives d’èxit com “El ministerio del tiempo”, “Isabel”, “La reina del sur”, “Ángel o demonio”, “Ambiciones”, “Hispania”, “Hospital Central” i “Amar en tiempos revueltos”, Fresneda compte, a més, amb una notòria trajectòria teatral amb treballs per a Calixto Bieito o Lluís Pasqual, entre altres.

L’actor va debutar en 2015 en Les Arts amb el monodrama líric “Lélio”, de Hector Berlioz, que va dirigir Roberto Abbado dins de la primera Pretemporada del centre d’arts.

Nacho Fresneda forma part de la nòmina de destacats professionals que col·laboren aquest curs en les activitats formatives de Centre Plácido Domingo i que, a més del mateix Domingo i de Davide Livermore, inclou a Fabio Biondi, Manuela Custer, Enedina Lloris i Franca Mattiuci, entre altres.

Les matèries del curs acadèmic d’aquest projecte inclouen tècnica vocal, interpretació, idiomes, expressió corporal, tècnica Alexander i psicologia, juntament amb classes magistrals de bel cant, prosa, recitatius i de repertori barroc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 7 =

museo prehistoria