caixa popular

La música i la història s'uneixen en les Coves de Sant Josep

Les Grutes de Sant Josep és el riu subterrani més llarg d’Europa

La música i la història s'uneixen en les Coves de Sant Josep
22/08/2017 -

Les famoses Coves de Sant Josep, situades a la Vall d’Uixó, concretament en el Parc Natural de la Serra d’Espadán, és un dels llocs amb més encant i riquesa natural de la Comunitat Valenciana. Tant és així que, cada any, centenars de persones s’acosten a aquesta extraordinària cova natural per a gaudir d’un passeig amb barca per les seues tranquil·les aigües, mentre contemplen aquestes sorprenents grutes.

I és que les Grutes de Sant Josep és el riu subterrani més llarg d’Europa. No obstant això, en els passejos amb barca, que solen tenir una durada de 45 minuts, es realitza un recorregut de, aproximadament, 2 quilòmetres, així com 255 metres a peu per una galeria seca. Però a més, si estàs pensat visitar les Coves de Sant Josep aquest estiu, et recomanem que ho faces abans del 25 d’agost per a gaudir de l’última actuació del cicle de concerts que s’ha engegat, enguany, sota el nom Singin’ in the cave.

Ja pots adquirir l’entrada per a visitar la cova i gaudir del concert de ‘Gener’, que tindrà lloc a les 22.30 hores, el 25 d’agost. L’entrada té un preu total de 15 euros. La música en directe en un entorn insuperable t’està esperant.

Les Coves de Sant Josep es van formar fa al voltant de 250 milions d’anys. No obstant això, va ser en els anys 50 quan es va realitzar un sistema que permetia mantenir el nivell del riu subterrani estable, amb l’objectiu de convertir aquest impressionant espai en un lloc visitable. Hui dia, els turistes poden accedir a diferents zones, com la Sala de les Ratapinyades, el Llac de la Diana, la Galeria dels Sifons, la Zona Seca o la Catedral.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris