25n
25N
25N

El Museu Valencià d’Etnologia grava en directe amb RNE el programa musical La Riproposta

El Museu Valencià d’Etnologia grava en directe amb RNE el programa musical La Riproposta
06/06/2018 -

El Museu Valencià d’Etnologia, que depèn de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, gravarà demà dijous 7 de juny en directe el programa ‘La Riproposta’ de Ràdio Nacional d’Espanya. Amb motiu de la celebració del Festival Etnomusic Primavera 2018, la presentadora Yolanda Criado es trasllada als patis del Centre Cultural la Beneficència per a realitzar una entrevista als artistes Vanesa Muela i Pep Gimeno Botifarra, els qui també oferiran un xicotet concert.

El programa començarà a les 18:00 i l’entrada és lliure fins a completar l’aforament. A les 20:15 tindrà lloc el concert de Odaiko i Vanesa Muela en el marc del Festival Etnomusic, per al qual sí que és necessari comptar amb entrada.

‘La Riproposta’ s’emet els dissabtes en Ràdio Clàssica de RNE i és un programa innovador que aposta per la difusió de la música de tradició oral, posant en valor la riquesa i varietat de músiques folklòriques que hi ha en el nostre país. Aquest objectiu ho aconsegueix de dues formes: programant les músiques que escoltaven els nostres avis i mostrant la música que es fa avui dia i que és interpretada en les sales de concerts a través de grups que, inspirats en la tradició, fan més comprensibles les músiques folklòriques al públic contemporani.

El Festival Etnomusic Primavera 2018 es compon de set concerts que es realitzen els dijous a les 20:15 en els patis del Museu Valencià d’Etnologia. El dijous 7 de juny el museu acollirà el concert de Vanesa Muela i Odaiko, i el pròxim 14 de juny conclourà el festival amb l’actuació de Raúl Rodriguez. Les entrades són gratuïtes i es reparteixen en el Hall del Museu a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00 hores. A més, es poden reservar online en la web http://entradesvalencia.com/evento.php?idevento=625.

El cicle de concerts va començar el passat 3 de maig i en ell han actuat Carmen París i Nabyla Maan, José Aparicio ‘APA’, Urbàlia Rurana, Gabacho Maroc i Nakany Kanté.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =

CCCC
torrent