25n
25N
25N

Museros i els centres educatius reparteixen el material escolar perquè l'alumnat acabe el curs acadèmic des de casa

Museros i els centres educatius reparteixen el material escolar perquè l'alumnat acabe el curs acadèmic des de casa
13/05/2020 -

L’Ajuntament de Museros, juntament amb la coordinació de les direccions dels centres educatius de la localitat, CEIP Blasco Ibáñez han repartit el material escolar que es troba al col·legi per als alumnes de primer i segon de primària, perquè tot l’alumnat acabe el curs acadèmic 2019-2020 amb les millors condicions des de casa.

El personal municipal, a petició dels centres educatius, ha distribuït a tots els alumnes, els llibres i materials escolars necessaris per a afrontar, sobretot, la recta final del curs i el tercer trimestre. A més, aquest tercer trimestre servirà per a reforçar la matèria dels dos primers perquè cap xiquet o xiqueta es quede arrere per la situació creada a conseqüència de l’emergència sanitària de la Covid-19.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que “és necessari fer aquest repartiment perquè tots els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Museros tinguen els mateixos recursos i continuen avançant en el seu aprenentatge perquè és una part fonamental, ja que l’estat d’alarma s’ha prorrogat i tots els materials estaven encara als centres educatius”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − onze =

CCCC
torrent