25n
25N
25N

Museros contracta dues persones a través del programa EMCORP

La quantia de la subvenció rebuda ha estat d’un total de 24.799,01 euros, destinats a l’obra Voreres Accessibles 2020

Museros contracta dues persones a través del programa EMCORP
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Museros ha incorporat recentment a la seua plantilla de treballadors a dues persones del municipi gràcies al programa EMCORP, dirigit a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora, per a la realització de serveis d’interés general.

Aquest programa de foment d’ocupació és una iniciativa social de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, en col·laboració amb les Corporacions Locals.

La quantia de la subvenció rebuda ha estat d’un total de 24.799,01 euros, que s’han destinat a l’obra Voreres Accessibles 2020, amb la contractació de dos oficials d’obra de paleta que s’estan dedicant a l’eliminació de barreres arquitectòniques, formant part de la brigada municipal d’obres i serveis.

En paraules de l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, “rebre aquestes ajudes econòmiques sempre és d’agrair. A través d’aquesta mena de programes de foment d’ocupació podem millorar la situació de persones desocupades de Museros, especialment en aquests moments de crisi generada per la pandèmia”.

Els dos oficials d’obra de paleta es van incorporar als seus llocs de treball el passat 26 d’octubre i estaran contractats per un període de sis mesos, fins al 25 d’abril de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dos =