25n
25N
25N

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una exposició que plasma les emocions de la celebració

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una exposició que plasma les emocions de la celebració
28/03/2017 -

El Museu de la Setmana Santa Marinera de València Salvador Caurín acollirà des d’aquest dimecres de vesprada (20 h) l’exposició ‘Retalls d’un Divendres Sant al Cabanyal II’, de Pedro Molero Giménez. “La promoció de la festa gran dels Poblats Marítims de València a partir de la dignificació i la dinamització d’un espai com el seu museu és una aposta decidida del Govern de la Nau”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

La mostra fotogràfica que s’inaugura demà se centra en la parròquia de Crist Redemptor-Sant Rafel i és la segona part d’una sèrie de quatre sobre la Setmana Santa Marinera de València, representada per les germandats, confraries i corporacions que corresponen a les diverses parròquies dels barris del Cabanyal, Canyamelar i Grau.

“L’objectiu d’aquesta exposició és fer arribar a les persones que visiten el Museu de la Setmana Santa Marinera de València la intensitat de les emocions que omplin els carrers del Marítim en aquestes dates”, ha destacat Fuset d’una exposició on es barregen els sentiments i la tècnica fotogràfica, una forma de pensar, viure, mirar i recrear la festa gran d’aquesta zona tan important de la ciutat.

L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 24 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =