25n
25N
25N

El Museu de Prehistòria aprofundeix en les societats caçadores i recol•lectores

L’estat d’alarma ha paralitzat les visites i les activitats del Museu de Prehistòria, però no les investigacions, que se centren en la revisió del material de l’exposició de la Sala Permanent de Societats caçadores i recol•lectores i en la preparació de futures publicacions basades en els resultats del laboratori

Arxiu

El Museu de Prehistòria aprofundeix en les societats caçadores i recol•lectores
01/04/2020 -

El Museu de Preshistòria de la Diputació de València roman tancat per la situació de confinament. No obstant això, el personal del museu de les diferents àrees de conservació, restauració, biblioteca, didàctica i exposicions, continuen teletreballant, principalment amb el projecte de la Sala Permanent de Societats caçadores i recol•lectores, repassant la gràfica i els plafons, revisant els guions dels audiovisuals, ultimant les il•lustracions i actualitzant el contingut.

El treball físic al Laboratori de Restauració s’ha reconvertit en la preparació de futures publicacions, així com la revisió de documentació i bibliografia i en l’organització de documentació gràfica i fotogràfica.

La investigació es manté amb l’elaboració de les corresponents memòries d’excavació i de noves publicacions; però, sobretot, el personal del museu aprofita per donar una bona espenta a la revisió de les Bases de Dades amb la confecció dels Tesauros corresponents, la correcció de fitxes de catàleg de peces i l’organització dels arxius gràfics i fotogràfics; com també als continguts de l’espai web.

Així mateix, es treballa també en nous projectes expositius de caràcter temporal i en futurs continguts educatius que enriquiran la programació didáctica del museu.

Ara mateix el Museu de Prehistòria de la Diputació de València està tancat al públic per temps indefinit. Això suposa que s’han hagut de cancel•lar totes les activitats: visites guiades, tallers, animacions, tertúlies i conferències, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − set =