25n
25N
25N

El Museu de les Ciències exhibeix una rèplica del vestit d'astronauta de Neil Amstrong

Se puede ver en la calle Menor del Museu de les Ciències, de libre acceso al público

El Museu de les Ciències exhibeix una rèplica del vestit d'astronauta de Neil Amstrong
02/08/2019 -

Diverses peces pertanyents a la col·lecció de Jordi Gasull, productor i guionista de ‘Atrapa la bandera’ i el col·leccionista més gran d’objectes de l’espai a Espanya, poden contemplar-se des d’aquesta setmana al Carrer Menor del Museu de les Ciències.

Un vestit d’astronauta rèplica del qual portava Neil Amstrong fa 50 anys sobre la Lluna i objectes que utilitzaven en les mítiques missions com a tisores quirúrgiques, una llanterna o indicador de pressió s’exposen en aquesta espai de lliure accés del Museu. També es pot contemplar un emblema original de la missió Apol·lo 11 i ninots de rèplica de l’arribada a la lluna (2 escala 1.6).

Aquestes peces se sumen als continguts dedicats a la celebració del 50 aniversari de la missió Apollo 11 en el Museu de les Ciències i en l’Hemisfèric on es projecta la pel·lícula ‘Apollo 11. Primers Passos’.

També al carrer Menor del Museu hi ha una instal·lació audiovisual que recrea una televisió dels anys 60, en l’interior dels quals es projecten imatges de l’arribada de la missió Apollo 11 a la lluna el juliol de 1969. El públic pot situar-se dins per a ser fotografiat des de l’exterior i simular que està en la televisió juntament amb els astronautes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − onze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud