caixa popular

El mural del carrer Benemèrita ja llueix en tota la seua esplendor

El mural del carrer Benemèrita ja llueix en tota la seua esplendor
17/08/2018 -

El mural del solar del carrer Benemèrita i Camí Reial ja llueix en tota la seua esplendor. Després de diverses setmanes de treball els artistes, guanyadors de l’última edició del concurs de pintura TorrentJove han omplert la paret de color i han donat una nova imatge al barri.

Les últimes pinzellades les han donat aquesta setmana David de Limón i La Nena Wapa Wapa, que acaben de culminar el seu projecte “Sinestesia”. Seguint aquest plantejament d’alteració en la percepció dels sentits en l’obra, presidida per una ballarina, són els pots de pintura els que llancen partitures i el gramòfon el que acomiada aus de colors.

L’altra part de la façana va començar amb “Viento”, de l’equip format per Julieta XLF i De Tripas Aerosol, format pels artistes Julia Silla i Artur DeTripas. La proposta representa una iconografia d’un marcat caràcter infantil, amb nines pròximes a l’art oriental i amb influències del kawaii japonés i del pop psicodèlic.

“Gràcies a aquesta obra conjunta de grans dimensions i una aposta decidida per l’art urbà, el barri té ara una imatge renovada i acolorida”, ha explicat la regidora de Joventut, Nadia Marín. Aquest certamen artístic, convocat per la Delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, té com a objectiu fomentar la participació dels joves i premiar la seua creativitat.

menut palau

menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019