25n
25N
25N

Més de 150 multes a Aldaia per no portar mascareta

Més de 150 multes a Aldaia per no portar mascareta
12/08/2020 -

“La Policia Local d’Aldaia té instruccions clares de sancionar els incompliments de la normativa sanitària perquè l’ús de la mascareta és fonamental. No ens podem permetre tirar per la borda tot l’esforç que hem fet per a arribar fins ací”, explica l’alcalde, Guillermo Luján.

La Policia Local d’Aldaia ha imposat més de 150 multes per no portar mascareta, o portar-la posada de manera incorrecta, com per exemple en la barbeta o en el colze. En aquesta línia, des del consistori insisteixen que “la directriu marcada és clara, i consisteix a sancionar qualsevol incompliment de la normativa sanitària que es detecte, perquè ens estem jugant molt”.

En aquesta línia, l’alcalde Luján insisteix que “hem de ser conscients de tot l’esforç que ens ha costat arribar fins ací i el sacrifici que hem hagut de fer cadascun dels veïns i veïnes d’Aldaia en les nostres famílies i les nostres cases, i per això ara no ens podem permetre relaxar-nos i tornar a la casella d’eixida. El futur de l’economia del nostre poble, la nostra salut i la vida de les persones a les quals volem és a les nostres mans i depén del que fem cadascun de nosaltres cada dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 9 =