25n
25N
25N

“Mujeres” torna al Tívoli dins de les accions commemoratives del 8M

“Mujeres” torna al Tívoli dins de les accions commemoratives del 8M
03/03/2020 -

El teatre serà protagonista de les activitats programades des d’Espai Dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot dependent de la regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Ho serà amb la participació de l’Associació Teatral Paraules i Dones de Burjassot que, enguany, està commemorant els seu desé aniversari. Per aquest motiu, els seus components tornaran a representar, sobre l’escenari del Tívoli, el dijous 5 de març a les 19.00 hores, la seua primera obra, “Mujeres”, escrita i dirigida per Amparo Pastor.

Prèviament, la vesprada començarà amb la lectura del Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones, que ha sigut elaborat pel Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

L’obra fa un recorregut teatral de la història de les dones que han donat el seu nom a un carrer de Burjassot. Qui van ser?, Què van fer perquè posaren el seu nom a eixos carrers? Tot es coneixerà amb aquesta representació teatral amb perspectiva de gènere i gran aportació cultural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + un =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa