25n
25N
25N

Les Dones Pilotaris presenten les seues pròximes activitats

Les Dones Pilotaris presenten les seues pròximes activitats
10/03/2017 -

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat la campanya de pilota valenciana “Va de Dóna” que reforça el paper de la dona en aquest esport autòcton, per a la que s’han organitzat diverses activitats. “Des de la regidoria d’Esports treballem per a aconseguir que cada vegada més la pilota siga un esport de referència. Volem també visibilitzar cada vegada més aquest esport en si i a les dones com a pilotaris. En l’esport en general segueix havent-hi una bretxa de gènere, que des de la regidoria estem disposats a reduir”, ha declarat Maite Girau.

En la presentació es trobava al costat de Maite Girau, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan; la vicepresidenta de competicions femenines de la Federació, Ana Belén Giner, i també han acudit un nodrit grup de dones pilotaris que proven que cada vegada són més les que practiquen aquest esport. A més, s’ha presentat oficialment a la mascota Mapi.

Els representants assistents han volgut reforçar el protagonisme dels esportistes que assistien a la presentació, ja que “són ells la millor plataforma de difusió de tots els nostres esportistes joves. Cal fer-les visibles i que servisquen de model per a totes i tots, els xiquets i xiquetes que comencen”, ha explicat Girau. Les activitats s’inclouen dins dels actes de la Setmana de la Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

museo prehistoria