caixa popular

Trobada per a visibilitzar a les dones en el desenvolupament de videojocs

Trobada per a visibilitzar a les dones en el desenvolupament de videojocs
22/02/2018 -

El centre d’innovació Las Naves acull demà divendres, 23 de febrer, a les 18.30 hores, la trobada de FemDevs. El seu objectiu és donar veu i espai a les dones que es dediquen, estudien o estan interessades en el desenvolupament de videojocs. Una iniciativa que té el suport de la xarxa Connecta Cultura de Las Naves, en la línia d’impulsar la creació digital, promoure la indústria del videojoc i fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

FemDevs és una associació sense ànim de lucre, feta exclusivament per i per a dones, que va sorgir de les xarxes socials per promoure l’interés, la participació i la presència de les dones en la indústria del videojoc. El fet que siga solament per a dones obeeix, segons les seues organitzadores, al fet que “encara que en els últims anys el consum de videojocs s’ha normalitzat entre tots dos gèneres, el desenvolupament de videojocs segueix considerant-se una labor majoritàriament masculina”.

Segons dades del Libro Blanco del Desarrollo Español de Videojuegos 2017, tan sols un 17% de les dones tenen actualment presència en la indústria del videojoc. Una situació que no reflecteix l’interés que elles demostren per aquesta àrea, però sí la dificultat d’accés que les dones tenen, entre altres coses, pels estereotips i condicionaments socioculturals que existeixen.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quatre =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018