caixa popular

Ribó: 'Continuarem treballant la integració de la mobilitat metropolitana'

Ribó: 'Continuarem treballant la integració de la mobilitat metropolitana'
01/06/2017 -

“És lamentable que dos partits polítics que tenen diputats valencians, que coneixen perfectament i fins i tot han criticat durament la situació del transport de l’àrea metropolitana de la ciutat de València, no donen suport a l’esmena presentada als Pressupostos Generals de l’Estat per a reclamar 37 milions d’euros amb els quals finançar aquest transport”. Amb aquestes paraules s’ha manifestat l’alcalde de València, Joan Ribó, davant les preguntes dels periodistes sobre la votació que ahir va impedir que aquesta esmena prosperara.

“No l’han acceptada, tot i que saben que les administracions valencianes hem treballat per a defendre els interessos i les necessitats de mobilitat dels valencians i les valencianes i hem generat els mecanismes necessaris per a obtenir la subvenció estatal del contracte programa”, ha lamentat Ribó, qui ha valorat que l'”obediència d’aquests diputats a la direcció estatal dels seus partits, els faça oblidar fàcilment les necessitats dels valencians i valencianes”.

“No puc entendre que no s’hagen pres les mesures perquè una esmena d’aquest tipus tan important per a València i l’àrea metropolitana de la ciutat no haja sigut aprovada, perquè és de sentit comú”, ha argumentat l’alcalde. Tot seguit, ha recordat que l’Ajuntament de València enguany ha destinat uns 60 milions d’euros per a finançar l’Empresa Municipal de Transport (EMT), “una quantitat molt major que la que destinen a aquesta matèria altres ajuntaments que reben la subvenció del contracte programa”.

L’alcalde ha explicat que l’EMT va bé, “sent l’empresa de transport urbà que més està creixent d’Espanya, però queden moltes coses a fer per a millorar les infraestructures de transport com és el cas de la T2, que també demanen cínicament el PP i Cs, ja que després voten en contra de poder posar-la en marxa. Com anem a fer-ho sense recursos?”, ha qüestionat l’alcalde.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris