caixa popular

Mostra Viva alça hui el teló

El festival celebra aquesta vesprada 5 la seua Gala Inaugural en el Palau de la Música de València

Mostra Viva alça hui el teló
05/10/2017 -

El Festival Mostra Viva del Mediterrani alça aquesta vesprada el teló amb la Gala Inaugural que se celebrarà en el Palau de la Música de València. L’entrada a la mateixa serà gratuïta, com quasi la pràctica totalitat de les seues activitats, excepte les projeccions dels llargmetratges de la Secció Oficial, fins a completar aforament.

A la gala inaugural assistiran representants de la vida política valenciana així com nombrosos protagonistes de la realitat cultural valenciana o del món acadèmic.

Cinema, art, circ, debats, música, conferències, lectures poètiques o tallers didàctics relacionats amb l’àmbit del Mediterrani i sota el lema “Els Futurs del Mediterrani” s’oferiran fins al 15 d’octubre. Serà en una desena d’espais de València que albergaran més de vuitanta projeccions i una trentena d’activitats culturals.

La Gala Inaugural serà presentada per Tonino Guitián i Laura Grande i en ella es retrà homenatge a Lucien Castela impulsor de les primeres Mostres..

El programa es completarà amb la projecció de la pel·lícula grega “Chevalier” de la cineasta Athina Rachel Tsangari i l’actuació de la companyia escènica Fan Fi Fon amb el seu espectacle “Destineku”, un muntatge d’il·lusió i poètica sobre les sorpreses de la destinació.

La pel·lícula “Chevalier” guanyadora de diversos premis és una comèdia que narra les experiències d’un grup de sis homes que es troben en ple viatge de pesca submarina per l’Egeo, en un luxós iot, per a jugar a un pervers joc. Així, els amics es convertiran en rivals. Però al final del dia, quan la competició acabe, qui guanye serà considerat el millor de tots ells. I podrà portar en el seu dit l’anell de la victòria. No obstant això, la competició posarà en joc la seua vertadera amistat.

A partir del dijous Mostra Viva del Mediterrani es convertirà en el gran dinamitzador de la vida cultural de València. Aquesta és la seua edició més ambiciosa i en ella es recupera l’esperit competitiu de la seua Secció Oficial amb la concessió dels Premis “Pont del Mediterrani” al millor llargmetratge, curtmetratge i a la millor directora.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats