caixa popular

Els Moros i Cristians de Paiporta proclamen les capitanies per a 2018

Els Moros i Cristians de Paiporta proclamen les capitanies per a 2018
26/04/2018 -

La Junta Coordinadora de Moros i Cristians de Paiporta va entregar els premis del quart Concurs de Capitanies d’Esquadra i va proclamar les capitanies per a 2018, en el marc del Concert de Música Festera, amb recaptació a benefici de Càritas Paiporta, celebrat aquest dissabte a l’Auditori Municipal. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor de Cultura, Alberto Torralba, a més del president de la junta coordinadora, Miguel Gimeno.

Va col·laborar en el concert la Unió Musical de Paiporta, que va oferir un variat repertori de peces relacionades amb la festa de moros i cristians. També van assistir representants de Cáritas Paiporta, que van recollir la recaptació de la taquilla del concert per a destinar-la a les famílies necessitades de la localitat.

L’acte del dissabte va servir també per a donar a conéixer les capitanies dels bàndols moro i cristià per a les festes d’enguany. En el cas dels cristians, el capità serà José Luis Tárrega, amb la seua favorita, Mari Carmen Martínez, ambdós de la comparsa dels Almogàvers. En el bàndol moro, enguany hi haurà capitana, Magali Barral, que tindrà com a favorits a Elias i Cloe.

També s’entregaren els premis de la quarta edició del concurs de caps d’esquadra, que guardona les millors desfilades de les passades Festes Populars. S’emportaren els premis, per la part cristiana, Esther Fernández (Maseros) i Jesús Tarazona (Almogàvers), i Magali Barral (Almuladis) i Carlos Molero (Almuladis), en el bàndol moro. Com és habitual, també es va fer un reconeixement als caps d’esquadra més menuts de cada comparsa, ja que representen el futur de la festa.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC