25n
25N
25N

Montserrat assegura que "ara hi ha més dones assassinades" que amb el PP: "On estan els tuits de Sánchez?"

Montserrat assegura que "ara hi ha més dones assassinades" que amb el PP: "On estan els tuits de Sánchez?"
07/03/2020 -

L’eurodiputada del PP ha assegurat en un acte de partit a Onda (Castelló) que “ara hi ha més dones assassinades que quan governava el PP” i s’ha preguntat “on estan els tuits de Pedro Sánchez?”. “Us imagineu que mentrestant i estant en el govern em fera un vídeo celebrant el meu aniversari?”, ha ironitzat en l’acte al qual ha acudit amb la presidenta dels ‘populars’ valencians, Isabel Bonig.

Durant l’acte, Montserrat i Bonig han assenyalat que “la igualtat no sols es predica, es practica i mentre l’esquerra predica, el centredreta liderat pel PP la practica”, per la qual cosa han assegurat que “quan governa el PP és quan millor es defensa la igualtat”, ja que els ‘populars’ defensen un “feminisme integrador enfront del feminisme excloent de l’esquerra”.

Per a les dirigents ‘populars’, “quan governa el PSOE, com ara, torna la desigualtat i les dones i els homes perden oportunitats”. Durant l’acte, ambdues han defensat la “gestió en femení” i han animat a defensar el “regal de moltes dones que des de posicions ideològiques diferents han lluitat llarg de la història perquè les dones estiguem on estem”.

Així, han retret a l’esquerra que parle de feminisme mentre “bloqueja comissions d’investigació per a esclarir casos d’abusos o de prostitució a menors” i, en aquest sentit, Bonig ha assenyalat que “mentre Puig es despenja ara amb acabar amb la prostitució, un problema delicat i complex del qual encara no ha explicat res, calla a l’hora de defensar a les filles de la Generalitat, a les menors tutelades pel Consell que han sigut objecte d’abusos en la Comunitat Valenciana sent ell mateix el President de la Generalitat. I ell és responsable, per ací hauria de començar el seu feminisme”.

“No sols no les ha defensades, és que el president i tota l’esquerra han tingut la indignitat de votar en contra d’una comissió per a buscar la manera d’evitar aquestes situacions tan menyspreables. Totes aquelles persones que van votar en contra, demà eixiran al carrer però no hi haurà pancarta suficient per a tapar tanta hipocresia per no defensar a aquestes menors”, ha criticat.

Bonig ha asseverat: “Mentre Puig parla de feminisme, envia a les dones al corral, em diu miserable i m’insulta sense que cap feminista de les Corts haja eixit a criticar-ho”. “El nostre feminisme no és com el de l’esquerra, és feminisme positiu i integrador. No volem una lluita de sexes, volem construir una societat sense enfrontaments ni exclusions”, ha afegit.

Així, han animat a posar en relleu tot el que queda per conquerir sense oblidar el molt que hem aconseguit i han agraït a tots els homes i dones que han lluitat perquè “les dones estiguem on estem”.

“LA LLIBERTAT CAL BATALLAR-LA CADA DIA”

Per part seua, l’eurodiputada Dolors Monserrat ha assenyalat que “la llibertat no la tenim assegurada i menys amb governs com el de Pedro Sánchez que està agenollat davant els nacionalistes. La llibertat cal batallar-la cada dia”.

En aquest context ha recordat que “ara hi ha més dones assassinades que quan governava el PP” i s’ha preguntat “on estan els tuits de Pedro Sánchez? Us imagineu que mentrestant i estant en el govern em fera un vídeo celebrant el meu aniversari?”, ha ironitzat.

“I on estan les polítiques de l’esquerra davant els abusos a menors a Balears?” ha continuat “Hi ha un silenci ensordidor i l’esquerra ha bloquejat les peticions de comissions d’investigació”.

D’aquesta manera, ha explicat que “amb la mateixa força que defensem la llibertat defensem la igualtat entre homes i dones” perquè “això no és una guerra de sexes o una guerra ideològica” i és el PP “l’únic partit” que defensa “amb la mateixa força la llibertat i la igualtat, no és cert que només l’esquerra defense la igualtat. Quan governa el PP és quan millor es defensa la igualtat”.

TRES EINES PER A la IGUALTAT

Així, l’europarlamentària ha destacat “tres eines per a aconseguir la igualtat: l’ocupació, la PAC i la lluita contra la violència de gènere” i ha denunciat que “quan governa el PSOE, com ara, torna la desigualtat i les dones i els homes perden oportunitats”. “El PP va aconseguir quan va estar en el govern que 8,5 milions de dones treballaren a Espanya”, ha afirmat. És més, des que governa el PSOE “30.000 dones se n’han anat a les llistes de l’atur, alarmant”.

La portaveu del PP a Europa ha assenyalat que parlar de la PAC és parlar del PP, per la qual cosa “cal apostar pel turisme però també per la PAC perquè això fixa població en el territori” i nosaltres “defensem a les dones i als homes que viuen de l’agricultura en aquest país, això és igualtat”.

Per això, ha assenyalat que el PP, des d’Europa i des d’Espanya, defensarà “una bona PAC per a Espanya, Castelló i la Comunitat Valenciana”. “Això és treballar també en favor de la igualtat i de les oportunitats”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − dos =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell