25n
25N
25N

València Activa celebra a Montolivet la fira 'Places per l'Ocupació'

València Activa celebra a Montolivet la fira 'Places per l'Ocupació'
10/06/2018 -

La regidora delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat aquest matí en la tercera edició de Places per l’Ocupació que s’ha celebrat al barri de Montolivet.

Després de visitar els estands dels diferents servicis i entitats, la qual cosa li ha permés conéixer comerciants i veïnat del barri, ha manifestat que «amb cada edició de ‘Pla per l’Ocupació’ corroborem la importància de sortir al carrer i acostar els nostres servicis a la ciutadania, a més d’escoltar i atendre les seues inquietuds i propostes, per així poder ajustar les polítiques d’ocupació a les necessitats reals».

La regidora ha recordat que través de les fires d’ocupació, emprenedoria i formació, València Activa dóna a conéixer els servicis i programes posats en marxa des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València per millorar la possibilitat d’ocupar-se dels veïns i veïnes de la ciutat.

«L’objectiu d’aquestes fires és crear un espai de comunicació i informació, on es puguen conéixer les impressions del veïnat, escoltar les seues preocupacions i donar resposta a les seues necessitats», ha explicat Sandra Gómez. A més, ha continuat, «posem en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials ocupadors, reforcem vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri així com dinamitzem el sistema local d’ocupació».

«Al COSTAT DE LES PERSONES QUE MÉS HO NECESSITEN»

Els veïns i veïnes de la zona que han visitat la fira han pogut participar i informar-se en els diferents estands de València Activa, tenint la possibilitat d’inscriure’s in situ en l’Agència d’Ocupació València Activa, que posa en contacte a persones aturades amb empreses que ofereixen llocs de treball, a més de conéixer els servicis de proximitat que ofereix la xarxa de centres locals d’ocupació ‘Barris per l’Ocupació’ i informar-se de com accedir a sessions individuals de coaching.

A més, les persones que desitgen emprendre han rebut informació sobre ajudes per emprendre, sobre els espais de coworking i sobre l’assessorament individualitzat a l’espai d”emprenedoria’. D’igual manera, han pogut rebre informació de les accions que desenvolupa la xarxa d’emprenedors innovadors de la ciutat ‘Vit Emprén’.

També han comptat amb espais propis les associacions de veïns i comerciants de la zona i els diferents agents socials presents: CEV, CC.OO. i UGT, membres del Pacte per l’Ocupació. A això cal sumar les activitats infantils que es desenvolupen a l’àrea de «Chiquiemprendedores», on els petits i petites de la casa han realitzat activitats creatives relacionades amb l’emprenedoria tecnològica.

Al llarg de l’any se celebraran 7 fires, generalment en dissabte i sempre en horari de matí. La pròxima edició de Places per l’Ocupació se celebrarà després de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + catorze =

CCCC