caixa popular

Una enginyeria experta en seguretat supervisarà el muntatge del carrer Major per a la Cordà de Paterna

Una enginyeria experta en seguretat supervisarà el muntatge del carrer Major per a la Cordà de Paterna
02/08/2017 -

Paterna ha començat el muntatge del carrer Major, en el qual treballaran 10 operaris a jornada completa. Enguany com a novetat, l’Ajuntament de Paterna ha contractat a una enginyeria experta en seguretat per a supervisar el muntatge del carrer Major.

Des d’aquesta setmana, els operaris de l’empresa municipal Gespa, treballaran a jornada completa de 7.30 a 21.30, sis persones al matí i quatre en horari de vesprada, per a col·locar les primeres proteccions de prop de 100 balconades, finestres i aparadors.

L’Ajuntament de Paterna ha insistit en la seguretat, i per a açò ha contractat a una enginyeria experta en la matèria, la labor dels operaris durant el muntatge del carrer Major.

Tal com ha assenyalat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, “l’empresa revisarà els ancoratges que protegeixen les més de 50 façanes, finestres i balconades que componen el carrer Major, i assegurarà que els elements emprats siguen estables i segurs”.

Ja s’han llevat mig centenar de maseteres i s’estan protegint els primers habitatges i entitats bancàries. La regidora Periche també ha destacat que “els comerços amb més afluència de públic es protegiran la mateixa setmana de la Cordà per a no entorpir la seua activitat, i també es retiraran les tanques dels bars i terrasses”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats