caixa popular

María Juan presenta en La Fàbrica el seu divertit monòleg sobre la vida quotidiana

L’actriu i còmica valenciana va omplir el divendres el centre sociocultural de Mislata amb un espectacle que parla de “les coses de la vida”

María Juan presenta en La Fàbrica el seu divertit monòleg sobre la vida quotidiana
16/04/2018 -

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir el divendres a la vesprada l’actuació de la còmica María Juan, que va oferir en format monòleg un divertit espectacle que va tractar temes com el treball, l’amor, la sogra, la corrupció, la crisi… “en definitiva, de coses de la vida”.

La quotidianitat i la improvisació van ser la clau d’aquest espectacle. María Juan és una actriu, còmica i monologuista d’Ontinyent. Els seus treballs estan relacionats amb la comèdia, el clown, el cabaret i el stand up. Porta creant i produint els seus propis espectacles des de fa 10 anys i a més ha col·laborat amb moltes companyies tant de València com de Madrid.

A María Juan li agrada trencar amb les normes damunt l’escenari, improvisar i jugar amb el públic, de totes les edats, que el divendres es va divertir de valent en La Fàbrica. Amb totes les localitats esgotades des de dies abans a la funció, l’espectacle de María Juan va ser tot un seguit de riallades, parlant d’infinitat de temes quotidians.

Aquesta no és la primera vegada que María Juan actua a Mislata, ja que sol vindre prou sovint a presentar els seus nous espectacles. Fa solament uns mesos, va estar en el Centre Cultural representant “No estem bé” al costat d‘Eugeni Alemany.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris