25n
25N
25N

El Molí Lab arranca la seua proposta de cinema en l'horta amb un programa de curtmetratges valencians

El Molí Lab arranca la seua proposta de cinema en l'horta amb un programa de curtmetratges valencians
24/07/2019 -

El Molí Lab, l’espai creatiu i cotreball situat en l’antic Molí dels Canyars de la localitat valenciana de Carpesa, arrancarà aquest dijous, 25 de juliol, el seu cinema d’estiu. I ho fa amb una sessió de curtmetratges valencians en la qual els afeccionats podran gaudir d’un programa de quatre títols que han marcat l’última fornada audiovisual valenciana.

El programa d’aquesta jornada, que compta amb la col·laboració de Cerveses Túria, inclou els següents títols: ‘Els llebrers’, d’Iñaki Sánchez Arrieta; ‘La fàbrica de llum’, d’Avelina Prat; ‘Benvingut a casa’, de Miguel Marcos; i ‘Islàndia’, d’Iñaki Sánchez Arrieta amb música en directe d’Amadeo Moscardó.

‘Els llebrers’, d’Iñaki Sánchez Arrieta, està protagonitzat per Sergio Caballero i Laura Romero. Compte la història de Pablo i Irene, una parella de quasi 40, ho estan passant malament en el personal i en l’econòmic. Tot s’agreuja amb la imminent arribada del seu primer bebé. ‘Benvingut a casa’, de Miguel León Marcos, és la història d’una família al llarg de cinquanta anys comptada sense eixir del rebedor de la seua casa.

El curtmetratge documental ‘La fàbrica de llum‘, d’Avelina Prat, narra la sorprenent troballa d’una pantalla de cinema enmig d’un bosc. I per a finalitzar el programa de Cinema al Molí, es projectarà el nou treball d’Iñaki Sánchez Arrieta, ‘Islàndia’, amb música en directe del pianista jazzístic Amadeo Moscardó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dos =