25n
25N
25N

Mobilitat sostenible renova les baranes de Glòries Valencianes

Mobilitat sostenible renova les baranes de Glòries Valencianes
16/11/2016 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha començat este dimarts els treballs de substitució de les baranes d’un dels ponts més emblemàtics de la ciutat, el de les Glòries Valencianes. Es tracta del pont que uneix la Gran Via Ferran el Catòlic amb l’avinguda Pius XII.

És la primera vegada que es procedeix donar solució al deteriorament de les baranes de protecció d’esta infraestructura, popularment coneguda com a Pont d’Ademús, que es trobaven en un estat deteriorat. S’estima que la mesura estiga completada a principis de la setmana vinent.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat, que els veïns i veïnes de la zona feia temps que reclamaven esta actuació, “ja que des de fa molt de temps hi havia molts punts on el ferro estava oxidat i hi havia perill per als vianants i, especialment, per als més menuts i mundes”.

Amb esta actuació s’incorporarà una barana galvanitzada en blanc al llarg de tot el pont en les dos direccions, el que suposa 380 metres nous de barana, en una intervenció que s’allargarà fins a principis de la setmana vinent. Esta acció se suma a la recent incorporació d’una barana per a protegir els vianants de l’avinguda d’Antonio Ferrandis, en el barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

“D’esta manera, la regidoria de Mobilitat Sostenible continua amb el seu pla de millorar la seguretat dels vianants de la nostra ciutat, la primera i principal forma de desplaçar-se que es produeix en la ciutat de València”, ha dit Grezzi.

A més, el regidor ha comentat que esta no serà l’única barana “en estat deficient des de fa temps que es canviarà en els pròxims dies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =