25n
25N
25N

Mobilitat sostenible reforça la senyalització a la carrera de la Font d'en Corts per combatre l'excés de velocitat

Les mesures implementades tenen com a objectiu la pacificació del trànsit

Mobilitat sostenible reforça la senyalització a la carrera de la Font d'en Corts per combatre l'excés de velocitat
09/12/2017 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha executat les accions de senyalització necessàries per calmar el trànsit als dos quilòmetres de la carrera de la Font d’en Corts, una via del barri de la Punta amb un límit de velocitat de 30 quilòmetres que no es respecta, segons denuncia el veïnat de la zona.

El regidor Giuseppe Grezzi es va reunir el mes passat amb representants d’entitats socials i veïnals de la zona, que li traslladaren de primera mà algunes de les seues necessitats més importants, que es traduïen en peticions que es remunten a fa vora dos dècades, amb la pacificació del trànsit com a reivindicació fonamental.

Com a fruit d’eixa trobada, s’ha procedit a reforçar la senyalització del límit de velocitat, tant en vertical com en horitzontal, en esta via que unix el districte de Quatre Carreres amb Mercavalència. A més, s’han creat nous passos de vianants als carrers adjacents de la via principal i un a la mateixa carrera de la Font d’en Corts; s’han adequat els ja existents repintant-los i ampliant els trams de mitjana pròxims a estos per tal d’adaptar la mida dels carrils i aconseguir reduir la velocitat del trànsit de motor. Finalment, s’ha pintat una malla groga en un dels carrers transversals per tal d’evitar que els vehicles estacionen impedint la correcta circulació en la incorporació a la via principal.

“En dos setmanes, el Govern de la Nau dóna resposta a una reivindicació històrica del veïnat de la zona, que en més de 20 anys els governs del PP no van ser capaços d’atendre. Una vegada més demostrem que este govern sí que es preocupa per les necessitats de la ciutadania i que, per a nosaltres, tots els barris i pobles de la ciutat tenen la mateixa importància i la mateixa dignitat que el centre de la ciutat”, ha afirmat per acabar Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − quatre =

bombers
CCCC
bombers