25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible millora la seguretat dels vianants en Guillem de Castro amb nous passos de vianants

Mobilitat Sostenible millora la seguretat dels vianants en Guillem de Castro amb nous passos de vianants
26/12/2016 -

La creació de l’anell ciclista per la ronda interior de la ciutat de València “continua millorant de forma anàloga les infraestructures dels vianants”. En el tram de l’anell que discorre per Guillem de Castro, ja obert a l’ús de la ciutadania, la regidoria de Mobilitat Sostenible treballa en la instal·lació de tres nous passos de vianants.

A l’altura del Col·legi Públic Cervantes entren en funcionament  dos passos de vianants controlats per un únic regulador semafòric. Un dels passos creua el carrer Pare Manjón en la seua incorporació al carrer Guillem de Castro i l’altre creua el mateix Guillem de Castro.

“Es tracta d’una petició que es feu des de ja fa anys per part de l’Associació de Veïns del Botànic i del Col·legi Públic Cervantes i que, ara, s’ha dut a la pràctica aprofitant la remodelació de la zona a través del projecte de l’anell ciclista”, ha dit Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.

El tercer pas de vianants s’incorpora a l’altura del carrer de Gandia. Esta intervenció es farà després de Nadal i suposa una connexió amb els jardins de l’Antic Hospital en un tram llarg de Guillem de Castro que, des de l’entrada al pas inferior d’Àngel Guimerà fins el carrer de Conca, mancava de passos de vianants.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha assegurat que “durant els anys de l’anterior govern municipal el vianant havia estat relegat i oblidat en el disseny de la ciutat. Teníem una ciutat perillosa per a les persones que es desplaçaven a peu. Des de l’actual regidoria de Mobilitat Sostenible hem situat el vianant com la nostra prioritat número ú i per això millorem amb mesures concretes la seua mobilitat i la seua seguretat en tots els aspectes”.

Cal recordar que l’altre tram de l’anell ciclista ja executat i obert a l’ús dels veïns, el de la plaça Tetuan, també ha dut aparellat una generosa ampliació de les voreres en eixa zona, passant d’1,40 metres d’amplaria a un total de 2,60 metres, de manera que els vianants compten amb més espai i seguretat per als seus desplaçaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell