25n
25N
25N

Mobilitat sostenible aposta per noves zones de càrrega i descàrrega al centre de la ciutat

Mobilitat sostenible aposta per noves zones de càrrega i descàrrega al centre de la ciutat
18/09/2016 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible, en la seua línia de treball de diàleg amb els agents de la ciutat, ha donat resposta a una sèrie de peticions que els ha fet arribar l’Associació de Comerciants del Centre. Així, s’ha fet una sèrie de millores en dos carrers cèntrics de la ciutat.

Al carrer d’Hernán Cortés s’han instal·lat senyals verticals i horitzontals de límit 30 km/h en els accessos a este carrer des de la Gran Via Marqués del Túria. A l’altura dels números 14-16 s’ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega amb horari genèric: laborables de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h.

A més, també s’han creat tres places més per a estacionar motocicletes. D’altra banda, s’han posat grups d’aparcabicis en l’encreuament d’Hernán Cortés amb Ciril Amorós, on s’han col·locat 4 grups de 3 aparcabicis.

Pel que fa al carrer del Comte de Salvatierra, s’ha incorporat un senyal vertical i horitzontal de límit 30 km/h en l’accés a este carrer des de la Gran Via Marqués del Túria. A l’altura del número 43 s’han incorporat noves places d’estacionament per a motocicletes.

Mentrestant, a l’altura del número 35 la regidoria ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega uns 15 metres. A més, s’han reparat els aparcabicis que hi ha al carrer.

Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, ha assegurat que “la ciutat va millorant cada dia en aspectes de mobilitat i es va convertint en un espai més amable i còmode per a les persones. Totes les accions són importants, tant els projectes de ciutat, com pot ser l’anell ciclista o la rehabilitació de plaça de la Reina, com els aspectes de gestió diària que anem realitzant de forma contínua i paral·lela per a millorar la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dinou =

museo prehistoria