25n
25N
25N

Mislata recupera la connexió directa amb autobús amb el centre de València

Mislata recupera la connexió directa amb autobús amb el centre de València
02/09/2016 -

Mislata torna a estar “A un bus del centre” de València. L’eslògan és el de la campanya amb què l’Ajuntament està informant la ciutadania d’una fita històrica, la recuperació del servici d’autobús que els torna a connectar amb el centre de València. Des de hui, dia 1 de setembre, els veïns ja poden anar de Mislata al Mercat Central en 18 minuts gràcies a l’ampliació de la línia 150 de Metrobús, que hui s’ha posat en funcionament i que este mateix matí han estrenat l’alcalde, Carlos Fernánez Bielsa, i la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador.

Quatre anys després que l’Ajuntament de València, llavors governat pel Partit Popular, decidira llevar-li a Mislata l’històric 7 de l’EMT, els veïns tornen a recuperar hui la seua connexió directa amb el centre de la capital. Els autobusos grocs de Metrobús amplien el seu antic recorregut fins al carrer Baró de Càrcer número 26, just al costat de la plaça Ciutat de Bruges, un trajecte que este matí han fet Bielsa i Salvador per a arribar fins al número 138 del carrer Sant Antoni de Mislata, a l’altura del barri del Quint.

Allí els esperaven un centenar de representants de les associacions veïnals de Mislata, que durant estos quatre anys han reivindicat la volta de l’autobús. A ells els ha dirigit unes paraules l’alcalde, qui ha agraït a la Generalitat “la recuperació d’un servici públic centenari”. Bielsa ha ressaltat la importància de la cita d’este dijous, en la que, segons ha dit, “Mislata recupera també la seua dignitat com a poble. Fa quatre anys que reivindiquem i lluitem per este autobús i hui per fi hem aconseguit recuperar el que era nostre”.

En l’acte d’este dijous, Bielsa no ha ocultat que li haguera agradat que els autobusos foren els de l’EMT de València, però ha preferit, igual que ha fet Mª José Salvador, valorar la recuperació del servici sense entrar a valorar l’actitud de l’Ajuntament de València i les quantitats – més d’un milió d’euros- que l’actual govern de la capital va demanar a la Conselleria per a recuperar l’autobús de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 12 =