caixa popular

Mislata crea un portal web per a posar en valor la riquesa del seu moviment associatiu

Mislata crea un portal web per a posar en valor la riquesa del seu moviment associatiu
21/06/2017 -

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir ahir de vesprada una nova edició de les “Jornades de participació ciutadana 1+1=3”, una iniciativa municipal encaminada a la formació del seu moviment associatiu. La sessió d’ahir estava centrada a informar a les associacions, clubs esportius i altres entitats veïnals de les seues obligacions per al compliment de la Llei de Transparència, una xarrada oferida per la Fundació Horta Sud per a explicar quina informació han de publicar i com fer-ho correctament.

L’Ajuntament va aprofitar la convocatòria a les associacions per a presentar “SOM Mislata”, un projecte en el qual porten mesos treballant les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana per a valorar el que, sens dubte, és un dels principals actius de la ciutat: el seu teixit associatiu. Es tracta d’un espai integrat en mislata.es i pensat perquè cada associació puga informar a la ciutadania de Mislata i a qualsevol usuari d’Internet dels seus objectius i activitats.

El portal, a més, oferirà les dades de contacte de cada associació (adreça postal, telèfon, correu electrònic i enllaços al seu web i als seus perfils en xarxes socials) i una àmplia selecció de fotografies i vídeos de les seues activitats, aportades per l’arxiu municipal i Mislata TV. Finalment, “SOM Mislata” també oferirà a les entitats cíviques la possibilitat de disposar del seu propi portal de la transparència, des del qual complir amb les noves obligacions legislatives.

Les associacions van poder conéixer ahir en primícia el disseny i estructura del nou portal, que es publicarà en les pròximes setmanes, una vegada es complete el treball previ de recopilació de tota la informació. Amb tot açò, l’Ajuntament de Mislata pretén reconéixer l’esforç de moltes persones i col·lectius que, des de l’àmbit civil, participen activament en la vida pública de Mislata i treballen de manera altruista cada dia per a construir una societat millor.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris