25n
25N
25N

Mislata posarà en marxa un servei telefònic d'atenció psicològica pel coronavirus

Este servei transversal proporcionarà consells i assessorarà a tots els col·lectius de persones des de diferents àrees municipals; a més es contactarà amb totes les persones majors per a conèixer su el seu estat

Mislata posarà en marxa un servei telefònic d'atenció psicològica pel coronavirus
31/03/2020 -

L’Ajuntament de Mislata posarà en marxa en els pròxims dies un servei d’atenció psicològica via telefònica amb l’objectiu d’ajudar a totes aquelles persones que necessiten suport per a afrontar i gestionar esta situació extraordinària que estem vivint provocada pel coronavirus. Psicòlegs i tècnics municipals de diferents àrees estaran a l’altre costat del telèfon per a atendre a totes les persones que el necessiten i oferir-los estratègies d’autoajuda.

El servei estarà dirigit a tots els col·lectius de persones. Des d’una atenció psicològica en termes generals que serà oferida pels psicòlegs de Serveis Socials; passant per un assessorament i assistència especial dirigida a les dones des de la Casa de la Dona, sobretot en els casos en què s’estiga patint algun tipus de violència masclista en estos dies de confinament; una atenció també exclusiva per a famílies per part de psicòlegs i integradors socials; orientació per a xiquets i xiquetes pel Gabinet Psicopedagògic Municipal, per a adolescents mitjançant el Programa Municipal d’Integració Educativa, i per als i les joves amb l’ajuda dels Informadors Juvenils; i també una atenció psicològica per part dels tècnics de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives.

A més, des del departament de Persones Majors, es contactarà telefònicament amb tots els veïns i veïnes majors del municipi per a conéixer el seu estat i per a oferir-los, per si el necessiten, el servei de compra i lliurament a domicili d’aliments i productes farmacèutics que també s’iniciarà en els pròxims dies.

Amb la posada en marxa d’esta iniciativa d’atenció telefònica, es pretén acostar a les cases l’ajuda psicològica que moltes persones necessiten durant estos dies d’emergència sanitària i de confinament per la declaració de l’estat d’alarma, i que pot suposar moments d’especial dificultat en algunes persones o provocar situacions complicades en determinades llars. Des del servei, a part de suport psicològic i emocional per part dels professionals, també es proporcionaran consells per a suportar millor estos dies de reclusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =