25n
25N
25N

Mislata llança de nou el seu Pla Social per a persones aturades

El programa municipal donarà una oportunitat laboral a 50 persones per a millorar la seua ocupació i la seua inclusió social

Mislata llança de nou el seu Pla Social per a persones aturades
15/06/2018 -

El govern de Mislata, complint amb el seu compromís en matèria d’ocupació i formació, llança una nova edició del seu Pla Social d’Ocupació que permet tornar a ocupar un lloc de treball a moltes persones en risc d’exclusió social i que estan travessant problemes econòmics per a sustentar la unitat familiar.

Enguany, el Pla Social d’Ocupació oferix 50 llocs de treball ramificats per edats. De manera que 12 llocs es destinaran a ciutadans d’entre 16 i 29 anys; 15 llocs per al rang de 30 a 45 anys; 20 llocs per a majors de 45 anys, que són els qui major risc tenen de quedar-se fora del mercat laboral; i 3 llocs per a persones amb certificat de discapacitat. Les persones seleccionades obtindran un contracte laboral de 3 mesos i cobriran necessitats del municipi en la prestació de serveis, com a peons o auxiliars administratius.

El termini de registre de sol·licituds es va obrir ahir i finalitzarà el pròxim 4 de juliol. La recollida de perfils i la seua documentació es tramita a través de l’Agència de Desenvolupament Local, per a açò els interessats i interessades poden descarregar-se la sol·licitud d’inscripció de la web i apuntar-se directament a través de l’ADL. Per a presentar-se, el requisit és estar empadronat a Mislata des d’abans de juny de 2016 i constar com a aturat en la base de dades del SERVEF. La baremació per a adjudicar les places se cenyix estrictament a criteris soci-econòmics, valorant també els anys de residència en el municipi i el no haver sigut beneficiari d’anteriors programes d’ocupació municipal.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “a Mislata tornem a demostrar que la política està per a salvar persones, per a donar-los oportunitats i futur, i per açò hem seguit incrementant el nostre Pla Social d’Ocupació, una iniciativa política pionera que posa de manifest nostra voluntat per no deixar a ningú al marge, ajudant a reinserir-se en el mercat laboral a les persones que major feblesa tenen, als qui estan a la vora de l’exclusió social”.

Amb projectes com aquest, de contractació directa per a ajudar a la inserció laboral, al llarg de 2018 l’Ajuntament de Mislata crearà un total de 211 places d’ocupació, a les quals cal sumar més de 300 persones que reben algun tipus de formació o taller de millora d’ocupació per part de l’Agència de Desenvolupament Local. Amb el que al cap de l’any, mig miler de persones es veuen beneficiades de programes dirigits a permetre una millora d’oportunitats laborals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tres =

CCCC
torrent