25n
25N
25N

Mislata rep als joves del Pla de Formació que comencen a treballar a l'Ajuntament

El programa municipal ofereix 30 contractes de tres mesos per a acabats de graduar

Mislata rep als joves del Pla de Formació que comencen a treballar a l'Ajuntament
07/05/2019 -

L’Ajuntament de Mislata va convocar a l’inici de l’any un Pla de Formació dirigit a joves recentment titulats. El programa municipal inclou la concessió de 30 contractes formatius per a ajudar els joves que acaben els seus estudis superiors a adquirir experiència laboral, els beneficiaris de la qual s’incorporen a l’Ajuntament en dos períodes, un a la primavera i un altre a la tardor. Els primers 15 joves s’han incorporat hui mateix a diferents departaments municipals i la segona tanda de joves ho farà el mes de setembre. Hui tots ells han sigut rebuts per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

Es tracta de joves menors de 30 anys i acabats de graduar, que ara podran posar en pràctica els seus coneixements acadèmics i dotar a l’administració de la seua emprenedoria i creativitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal, com els ha explicat Bielsa aquest matí, “és afavorir-vos l’accés al mercat laboral, especialment complicat a l’hora d’aconseguir la primera ocupació, i donar-vos l’oportunitat d’ampliar els vostres coneixements desenvolupant funcions relacionades amb els vostres estudis”.

La durada de les beques serà de tres mesos amb una jornada laboral a temps parcial equivalent al 70%, per la qual percebran un salari de 600€ mensuals. En la reunió d’aquest matí, en la qual ha participat també el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, els dirigents municipals han animat als joves a aprofitar al màxim aquesta experiència i els han demanat la seua implicació per a continuar millorant el funcionament de l’administració, perquè això redundarà en benefici de tota la ciutadania. En el grup hi ha joves de diferents titulacions que en els pròxims mesos treballaran en diferents àrees de gestió, com per exemple la Biblioteca, l’Oficina Tècnica d’Urbanisme, l’Agència de Desenvolupament Local o Mitjans de comunicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 7 =

museo prehistoria