25n
25N
25N

Mislata dóna la benvinguda a 42 nous empleats gràcies a subvencions de la Generalitat

Mislata dóna la benvinguda a 42 nous empleats gràcies a subvencions de la Generalitat
02/01/2019 -

L’Ajuntament de Mislata continua apostant per l’ocupació i la inserció laboral de persones desocupades, i en est sentit hui ha donat la benvinguda a un total de 42 nous empleats que s’acaben d’incorporar a la plantilla municipal a través dels programes d’ocupació pública de la Generalitat. Es tracta dels beneficiaris dels programes EMCORD i EMCORP i del taller d’ocupació “Mislata Gestiona”, tots ells subvencionats pel Servef, que a més ha sigut l’organisme encarregat de fer la selecció dels candidats, d’acord amb els barems de la convocatòria pública.

El programa EMCORD va dirigit a aturats de llarga durada -almenys 360 dies en un període de 540- i l’EMCORP té com a destinatàries a persones desocupades majors de 30 anys. Entre els perfils seleccionats gràcies a estos dos plans es troben auxiliars administratius, pintors i tècnics especialitzats en diferents àrees. Totes estes persones desenvoluparan la seua labor durant els pròxims 6 mesos.

Pel que respecta al taller d’ocupació, denominat “Mislata Gestiona”, l’ajuntament ha incorporat un total de 24 persones, de les quals 20 són alumnes-treballadors i 4 són personal docent i administratiu. Es tracta d’un programa mixt de formació-ocupació amb una durada de 12 mesos, i com en els casos anteriors, amb contractes de jornada completa.

Tots ells han sigut rebuts per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, qui els ha donat la benvinguda i ha assegurat que estes noves ocupacions serviran per a “millorar el funcionament de l’administració i reforçar els serveis que oferim a la ciutadania, però el més important és que constituixen una nova oportunitat per a persones que estan en situació de desocupació”. Al seu torn, Bielsa ha aprofitat per a reivindicar de nou més competències municipals en matèria d’ocupació, que ara estan en mans de la Generalitat o el ministeri, per a així poder dur a terme més programes d’este tipus.

Al llarg del 2018, més de mig miler de persones s’han vist beneficiades de programes dirigits a permetre una millora d’oportunitats laborals, convertint, d’esta forma, a l’Ajuntament de Mislata en el primer motor de creació d’ocupació de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + disset =

CCCC
torrent