25n
25N
25N

Mislata dinamitza l'estiu amb multitud d'activitats per a joves

Mislata dinamitza l'estiu amb multitud d'activitats per a joves
01/07/2019 -

La població més jove de Mislata té per davant un intens estiu ple d’activitats gràcies al programa ‘Estiu Actiu’ que un any més ha posat en marxa l’Ajuntament. Una programació que ja ha arrancat aquest cap de setmana amb la primera de les dues edicions estiuenques de ‘MislataJove 22.02’, el projecte d’oci nocturn saludable de la regidoria de Joventut, que proposa un oci alternatiu perquè els xics i xiques de la ciutat de 12 i 30 anys puguen eixir a la nit els caps de setmana i divertir-se d’una forma sana i segura.

Tota l’activitat es traslladava aquest divendres i dissabte a la piscina municipal de Mislata, que obria les seues portes de deu de la nit a dues de la matinada per a acollir a una multitud de joves disposats i disposades a divertir-se i a refrescar-se donant-se un bany. Més de 800 participants van gaudir dels jocs i inflables aquàtics, videojocs, un futbolí humà, jocs de taula, un taller de circ i un altre de percussió, un divertit photocall, i fins i tot d’una batucada. A més, un altre dels aspectes destacables del programa és la instal·lació d’un punt informatiu durant les activitats, destinat a respondre a tots els dubtes i inquietuds dels joves sobre el consum d’alcohol.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, acompanyat del regidor de Joventut, Martín Pérez, i del regidor de Participació Ciutadana, Ximo Moreno, van passar també per la piscina per a saludar als voluntaris i voluntàries i als i les joves que estaven participant. Bielsa manifestava la importància que els joves de Mislata “sàpien que tenen un ajuntament darrere que potència polítiques i fa programes i activitats per a ajudar-los a millorar tant en la seua etapa educativa i formativa, com també en el seu oci i temps lliure i en multitud d’aspectes per al seu complet desenvolupament”.

Per part seua, des de la regidoria de joventut, Martín Pérez ha valorat molt positivament aquest primer cap de setmana del programa i l’èxit de participació, i anima a tota la joventut mislatera a involucrar-se en totes les activitats que queden per davant.

I és que, pròximament, tornarà a haver-hi un altre cap de setmana del ‘MislataJove 22.02’ en la piscina, els dies 12 i 13 de juliol, amb novament multitud d’activitats i la primera edició de la ‘Mislata Fluor Run’. A més, aquest dijous 4 de juliol, el mag Samuel Pons actuarà en el Centre Jove del Mercat i el grup valencià de pop-rock indie Polock oferirà un concert en acústic el dijous 18 de juliol en l’Hort de Sendra.

El dijous 11 de juliol, els joves de 12 a 30 anys podran passar una divertida tard resolent en grup els enigmes d’una Fuita Room. O si ho prefereixen també poden participar en algun dels tallers programats per a aquest mes de juliol en els Centres Joves com el d’improvisació teatral, un d’anglés oral per a viatjar, un altre de rodatge i edició de curtmetratges o el curs d’animació en 2D. Totes aquestes activitats i tallers són d’accés totalment gratuït.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 16 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent