caixa popular

Els instituts de Mislata obrin les portes a la literatura

Els instituts de Mislata obrin les portes a la literatura
03/05/2017 -

Es tracta d’una de les activitats emmarcades dins dels programes de la regidoria de Joventut i va dirigida als alumnes d’ESO i Batxillerat dels instituts de Mislata que, durant estos dies, estan rebent en les seues aules a la companyia de teatre Rodamons.

El seu objectiu no és un altre que fomentar la lectura entre els més joves i convidar-los a descobrir el meravellós món de la literatura de la mà de la creativitat, la música i la imaginació. Enguany, els protagonistes són els quatre contes que Miguel Hernández va escriure en 1941 en la presó d’Alacant, dedicats al seu fill, amb motiu de la commemoració del 75° aniversari de la seua mort.

Les històries i contes de transmissió oral també tenen el seu protagonisme dins d’aquesta activitat de foment de la lectura, interpretades a més amb l’acompanyament musical d’instruments com la viola de Roda o el Darbuka. I és que la música és un component fonamental en aquest cicle d’invitació a la lectura en les aules, ja que ajuda a endinsar-se en el màgic món de les lletres.

Rodamons també fa sonar en les aules el rabab afganés per a interpretar els contes absurds de Nasrudin. Mitjançant instruments, paraules i gèneres literaris, els joves aprofundeixen en els diferents vessants coneixent l’ampli amalgama que es poden trobar en el món literari.

Aquest matí ha sigut el torn de l’I.I.S Music Martín i Soler i durant els pròxims dies Rodamons arribarà a les diferents aules de tots els instituts de Mislata.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 6 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018