25n
25N
25N

Mislata inicia un programa d'Oci i Temps Lliure per a persones amb discapacitat

Mislata inicia un programa d'Oci i Temps Lliure per a persones amb discapacitat
15/09/2016 -

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Mislata inicia este mes de setembre un avançat programa d’Oci i Temps Lliure destinat a persones amb diversitat funcional del municipi. Un servei destinat principalment, segons explica l’edil responsable de departament, Alfredo Català, “a promoure la integració social i familiar d’estes persones per mitjà d’activitats convivencials que els resulten útils i atractives”.

El programa municipal tindrà la mateixa durada que el mateix calendari escolar i les activitats es realitzaran les vesprades dels dilluns, dimecres i dijous des de les 17.30 fins a les vuit de la vesprada. El programa està obert a totes les persones amb discapacitat de Mislata, siguen o no usuaris del Centre Ocupacional. Per a inscriure’s, tan sols cal dirigir-se al centre municipal de Benestar Social, situat en el carrer Maestro Palau, i sol·licitar el servei, que com explica el regidor, “és gratuït”.

El lloc triat és el C.P. Almassil on, a més de les activitats d’oci i temps lliure pròpiament estes, es comptarà amb l’assessorament terapèutic necessari a través d’un equip de psicòlegs especialitzats. El programa, capaç d’albergar a 30 persones, s’engegarà a la fi d’este mes de setembre.

Per a Català, l’engegada d’este tipus d’iniciatives entronca directament en l’objectiu del govern local de “millorar la vida de les persones que viuen en el municipi, especialment aquells col·lectius amb necessitats especials, que requereixen recursos adaptats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 15 =