caixa popular

Mislata incrementa les activitats del programa de menjador social

Mislata incrementa les activitats del programa de menjador social
04/08/2017 -

Quasi un centenar de xiquets segueixen assistint diàriament al menjador social, una iniciativa en la qual Mislata va ser pionera. El projecte, destinat a famílies sense recursos, permet a oferir una dieta completa basada en aliments saludables. Així, els xiquets assisteixen a menjar al migdia, però es porten a casa el berenar i el sopar perquè no patisquen els efectes de la mala economia de les seues famílies. I és que tots els indicadors segueixen alertant de l’increment de la pobresa i la desigualtat social.

Entre les activitats complementàries, enguany hi ha tres grups de tallers, orientats a l’àmbit de la nutrició, dels jocs educatius i esportius, i també sobre la cura mediambiental. Entre aquestes activitats, ara el grup de xiquets pot gaudir d’una visita a la piscina d’estiu municipal, o una jornada en el parc d’educació viària de la Canaleta. “Hem trobat la fórmula de complementar l’assistència al menjar amb activitats que els permeten gaudir a tots els menors, fent ús de recursos i instal·lacions municipals”, segons explicava aquest matí Ximo Moreno, regidor de Serveis Socials, que ha acompanyat a l’alcalde al menjador del col·legi El Cid durant els preparatius del menjar.

Una altra de les novetats d’enguany ha sigut la celebració d’una carrera de colors, similar a la qual celebrarà Mislata en la seua programació de festes populars. La ColorRun en versió infantil ha servit als xiquets per a divertir-se i convertir aquest calorós matí d’agost en una autèntica festa infantil.

Durant la visita, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, posat l’accent en “la importància de continuar obrint els menjadors socials en vacances, i donant solució a un problema real de moltes famílies de Mislata; i no és un altre que la desigualtat i la falta de recursos dels qui van perdre tot amb la crisi i ara troben treballs molt precaris que de vegades no els permeten mantenir una alimentació adequada per als seus fills”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios