25n
25N
25N

Mislata fa efectiu l'augment d'ajudes municipals per a les Escoles Infantils

Mislata fa efectiu l'augment d'ajudes municipals per a les Escoles Infantils
28/06/2019 -

Després de l’aprovació en Ple dels Comptes Municipals per a 2019 en les quals es va incloure una ampliació pressupostària destinada a les ajudes a les famílies per a Escoles Infantils de cara al pròxim curs, i la posterior signatura de l’acord entre el Consistori i els mateixos centres educatius, hui ha tingut lloc una reunió informativa entre les direccions de les escoles i el regidor de Serveis Socials, Ximo Moreno, per a traslladar-los les bases que regiran la concessió de les beques d’ajudes d’Escoles Infantils a les famílies i de menjador escolar. Aquestes ajudes municipals, amb un caràcter notablement social, seran compatibles amb les procedents de la Generalitat Valenciana.

Les subvencions per a Escoles Infantils per al pròxim curs experimenten una important ampliació respecte als límits econòmics per a poder sol·licitar-la i a la quantia de les ajudes. D’una banda, s’amplien en un 45% els límits d’ingressos per càpita per a poder accedir a aquestes ajudes, amb el que augmenten les possibilitats per a poder afavorir a més famílies. A més, totes les persones beneficiàries de la Renda Valenciana d’Inclusió tindran concedida la beca de manera automàtica. I, d’altra banda, també augmenta la quantia d’aquestes ajudes, passant dels bons de 100, 75 i 60 euros, segons ingressos, del curs 2018 – 2019 a la subvenció del 100% i a la concessió de bons de 100 i 75 euros per al pròxim curs.

Per a Ximo Moreno, “l’ampliació d’aquestes ajudes municipals facilitarà que un major nombre de ciutadans puguen accedir a elles i potenciaran sobretot la conciliació familiar, que és un dels objectius del govern municipal”.

Podran ser beneficiàries de les ajudes per a Escoles Infantils, les famílies amb fills o filles menors de tres anys o que tinguen previst el seu naixement amb anterioritat al 31 de desembre de 2019, i que estiguen matriculats o tinguen reservada plaça en una Escola Infantil de Mislata. Per part seua, podran accedir a les ajudes de menjador escolar les famílies amb fills i filles en Educació Infantil, Primària i ESO que assistisquen a centres escolars del municipi, sempre que no tinguen ja subvencionat el servei per l’Administració Autonòmica. El període de les ajudes cobrirà, en el cas de les Escoles Infantils de setembre a juny, i en el dels menjadors escolars d’octubre a maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 9 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent