25n
25N
25N

Mislata rep a la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i li entrega la clau de la ciutat

Mislata rep a la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i li entrega la clau de la ciutat
04/02/2019 -

A pocs dies ja de l’inici de les Falles de 2019, Mislata va viure el dissabte amb especial emoció, un any més, la visita de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal. L’Ajuntament i les onze comissions van rebre amb una calorosa benvinguda a la màxima representant dels xiquets i xiquetes del món faller.

Sara va visitar Mislata acompanyada de la seua cort d’honor, de la qual forma part la mislatera Lucía Guijarro. Al voltant de la una de la vesprada arribava a Mislata la comitiva i van ser rebudes en la mateixa plaça de la Constitució per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i la presidenta de l’Agrupació, Arantxa Oliva Ruiz. Abans d’iniciar-se l’acte institucional, Sara Larrazábal i Lucía Guijarro van deixar un record del seu pas per l’Ajuntament de Mislata immortalitzant la seua signatura en el Llibre d’Or.

Seguidament, fallera major, cort d’honor i autoritats municipals es van dirigir al Saló de Plens, on esperaven tots els presidents i falleres majors de les onze comissions de Mislata. A mesura que anaven sentint els seus noms, les falleres de la Cort d’Honor van anar entrant una a una en l’abarrotat saló de plens i ocupant el seu seient en les bancades de la Corporació Municipal. Les últimes a fer-ho van ser Lucía Guijarro, que l’any passat va ser fallera major infantil de Doctor Marañón – Mestre Palau i ara complix el somni de formar part de la cort d’honor, i la màxima representant de les falles infantils de València, Sara Larrazábal, a qui l’alcalde li va cedir el seient reservat a la presidència del ple.

Carlos F. Bielsa va agrair a la fallera major i a la cort la seua visita i va recordar l’especial intensitat amb la qual es viuen les falles a Mislata, unes festes que Bielsa espera que siguen “increïbles, inoblidables i que les compartim pels nostres barris, que les compartim novament entre València i Mislata, dos ciutats tan unides físicament, i tan unides per la nostra gent”. Per a tancar la seua intervenció, l’alcalde va entregar a la Fallera Major Infantil la clau de la ciutat, “com a símbol d’acolliment, d’invitació permanent i obertura de les portes d’una ciutat que sempre la rebrà amb els braços oberts”.

L’Ajuntament va aprofitar també l’acte per a presentar la imatge de les Falles de 2019, dissenyada pels artistes Miguel Hache i González Piris, i que serà el cartell de la guia informativa que enguany tornarà a editar la regidoria de Festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + nou =

bombers
CCCC
bombers