caixa popular

Mislata distingeix a l'Associació de Dones, al Centre Instructiu Musical i al club de futbol-sala amb motiu del 9 d'Octubre

L’Ajuntament celebra el dilluns el Dia de la Comunitat amb el lliurament de les condecoracions que premien la labor i la trajectòria de destacats col·lectius de la ciutat

Mislata distingeix a l'Associació de Dones, al Centre Instructiu Musical i al club de futbol-sala amb motiu del 9 d'Octubre
06/10/2017 -

L’Ajuntament de Mislata aprofitarà un any més la commemoració del 9 d’octubre per a lliurar les distincions honorífiques que premien la labor realitzada per persones o col·lectius de Mislata, que en els seus àmbits o disciplines han contribuït a fer del municipi un referent. Els guardonats d’enguany són l’Associació de Dones de Mislata i el club Mislata Futbol-Sala, que enguany celebren el seu 25º aniversari, i el Centre Instructiu Musical, pels seus més de cent anys d’història cultural i musical.

Els esments es lliuraran el dilluns, dia 9 d’octubre, en un Ple extraordinari que està convocat per a les onze i quart del matí. L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, serà l’encarregat d’imposar-los la distinció en un acte que, com és habitual en els últims anys, es preveu que siga multitudinari.

Mislata compta amb un nodrit moviment associatiu de dones, col·lectius que treballen des de diferents àmbits de la societat civil amb un objectiu comú: la lluita per una igualtat real entre homes i dones. D’entre tots aquests moviments veïnals, el degà és l’Associació de Dones de Mislata, que enguany celebra vint-i-cinc anys en defensa de les dones i de la plena igualtat.

Mateixa efemèride celebra també en aquest 2017 el Mislata Futbol-Sala. L’històric club esportiu es troba en un dels millors moments de la seua història i compta amb una àmplia base social, amb equips en totes les categories inferiors. El dilluns, l’Ajuntament de Mislata li reconeixerà la seua dilatada trajectòria i el foment dels valors lligats a la pràctica esportiva, especialment entre els més xicotets.

En una edició que tracta de premiar la trajectòria social de destacats col·lectius de la ciutat no podia faltar el Centre Instructiu Musical. Des que en 1907 es fundara la Banda Nova i amb un únic parèntesi de tres anys, de 1936 a 1939, en què les activitats van ser interrompudes a causa de la Guerra Civil, el Centre Instructiu Musical ha portat el nom de Mislata per tots els racons durant més de cent anys. El dilluns, el Consistori els reconeixerà el seu decisiu paper en la promoció i difusió de la cultura i de la música en la ciutat.

Totes les distincions es lliuraran el dilluns en el Ple extraordinari convocat per a les 11.15 hores. Gens més acabe, al migdia, eixirà de l’Ajuntament la tradicional processó cívica de la Senyera, en la qual l’emblema de tots els valencians recorrerà els principals carrers del centre de Mislata fins a arribar a l’Hort de Sendra. Allí se celebrarà un acte d’homenatge a la Senyera.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris