25n
25N
25N

Mislata celebra la tercera edició de ‘Mislata Juga’

La primera de les tres jornades va reunir el divendres a més de 250 escolars i, durant el cap de setmana, nombroses famílies han participat en les activitats programades

Mislata celebra la tercera edició de ‘Mislata Juga’
03/06/2019 -

El passat 28 de maig es commemorava el Dia Internacional del Joc i Mislata, un any més, l’ha volgut celebrar amb la tercera edició de ‘Mislata Juga’, un projecte elaborat per la regidoria d’Educació i l’objectiu de la qual és enaltir el valor dels jocs tradicionals.

La primera de les tres jornades se celebrava el divendres al matí i estava directament enfocada als i les escolars de la ciutat. Més de 250 xiquets i xiquetes es donaven cita en l’amfiteatre de Felipe Bellver per a participar en les activitats programades. Per a això, la companyia Guixot de 8, els espectacles de la qual entronquen amb el teatre de carrer i d’animació, omplia el matí de jocs i activitats amb l’objectiu d’acostar i donar a conéixer la seua proposta als centres educatius i, per descomptat, perquè els xiquets i xiquetes passaren una divertida demà jugant. A partir de les 9:30h, escolars de 2n de primària de diferents col·legis de Mislata van poder gaudir de jocs d’habilitat i coordinació.

Guixot de 8 constitueix un referent nacional i mundial en el camp de l’entreteniment basat en inventar, crear i reciclar jugant, utilitzant jocs únics d’habilitat per a grans i xicotets, fabricats per la companyia amb materials recuperats, procedents de punts verds, la qual cosa també resulta una invitació al reciclatge creatiu a tots els nivells. En aquest sentit, la companyia va animar als xiquets i xiquetes a inventar-se jocs i a fabricar-se els seus propis joguets a partir de coses velles o recuperades i el van poder posar en pràctica en un taller de construcció de xicotets joguets.

Les activitats del divendres es van allargar durant tot el cap de setmana en l’avinguda de Gregorio Gea, coincidint amb la clausura del projecte Escola de Famílies. Els xiquets i xiquetes que han volgut participar ho han fet en aquesta ocasió acompanyats pels seus pares i mares. Una gran oportunitat perquè els majors posaren en pràctica l’aprés durant el curs i es divertiren amb els seus fills i filles amb jocs i joguets respectuosos i igualitaris. Ahir diumenge, abans de la clausura de les jornades, es va sortejar a més entre els i les participants 3 bons de 50€ per a gastar en una papereria de Mislata.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, i la regidora d’Educació en funcions, Ana María Julián, els qui han volgut acompanyar als xiquets i xiquetes i a les seues famílies en aquestes jornades, manifestaven el seu orgull pel bon acolliment que ha tingut tant aquest projecte com la tercera edició d’Escola de Famílies “perquè això significa que moltes famílies estan preocupades per fer bé el treball de la criança”, i asseguraven una nova edició de tots dos projectes per a l’any pròxim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 10 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus