caixa popular

Els més menuts de Mislata disfruten de les seues vacances en els campaments urbans

Un grup de joves participarà en un campament d’aventura en Navalón organitzat també per l’Ajuntament

Els més menuts de Mislata disfruten de les seues vacances en els campaments urbans
09/07/2018 -

Més de 150 xiquets i xiquetes de Mislata participaran enguany en els campaments urbans que se celebren cada estiu a Mislata al llarg del mes de juliol. Estes escoles d’estiu que organitza la regidoria de Joventut i que ja s’estan desenvolupant en el col·legi L’Almassil són la solució ideal perquè els xics i xiques d’entre 3 a 12 anys disfruten de les seues vacances participant en jocs, tallers formatius i activitats esportives.

A més de tots estos jocs i diversions que els preparen els monitors de cada un dels campaments, les activitats a l’aire lliure també són una part important del programa. Els alumnes solen acudir sovint a la piscina, on participen en jocs d’aigua, a més de realitzar també activitats en el parc de La Canaleta.

Estes propostes municipals suposen una ajuda inestimable per als pares i mares que continuen treballant mentres els seus fills estan de vacances. Així poden mantindre la seua rutina professional i els xicotets estan ben atesos per monitors especialitzats. A més de l’oferta lúdica, els campaments disposen de servici de menjador perquè els xics i xiques puguen disfrutar de la jornada completa. A més, l’Ajuntament reserva cada any un nombre de places per a concedir beques a xiquets i xiquetes amb dificultats d’integració per motius econòmics, socials o de diversitat funcional.

Durant el mes de juliol, el col·legi L’Almassil acull dos edicions d’estos campaments urbans, un per quinzena. Els 90 xiquets i xiquetes d’esta primera edició estan compartint moments de convivència i de diversió realitzant tallers, practicant esport i participant en multitud de jocs. A més, hui s’han fet la tradicional foto de família per grups.

A més dels que es realitzen a Mislata, la regidoria de Joventut també organitza un campament d’aventura per a joves de 8 a 16 anys. El destí serà Navalón i els i les 53 joves que participaran en ell partiran el pròxim 15 de juliol per a disfrutar de huit dies de vacances inoblidables.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 4 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC