25n
25N
25N

Mislata aprova la seua RLT amb la pràctica totalitat de la representació sindical

Deu dels onze representants voten a favor (UGT, CCOO i STAS) i únicament el representant del CSIF s’absté. Per a l’alcalde, Carlos F. Bielsa: “Este consens, quasi unànime, en la representació social de l’Ajuntament, se suma a la unanimitat política aconseguida fa a penes un mes amb l’aprovació del Pressupost Municipal”

Mislata aprova la seua RLT amb la pràctica totalitat de la representació sindical
05/02/2019 -

La Taula General de Negociació, representant a tots els treballadors funcionaris i laborals de l’Ajuntament de Mislata, ha aprovat hui una nova Relació de Llocs de treball (RLT), pendent des de fa quasi dos dècades, ja que l’última datava de 1991. Després de diverses setmanes d’intens treball per part de la regidoria de Recursos Humans i després de la celebració de diverses taules, hui s’ha aprovat la renovació de la RLT amb el vot favorables de 10 dels 11 representants sindicals -els pertanyents a UGT, CCOO i STAS-, i una única abstenció -la del representant del CSIF-.

Este nou catàleg de llocs de treball, aprovat hui per la representació sindical, consolida l’ocupació pública i la productivitat, millorant la retribució del 95% dels llocs de treball, i a més garantix l’objectivitat i millora clarament el benestar dels treballadors i les treballadores. D’altra banda, esta nova RLT aclarix les funcions i valora els llocs de treball de forma clara, igualitària i objectiva per a tots i totes.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, ha volgut agrair “l’esforç de comprensió de tots i per posar l’interés general per damunt del particular o personal”. Bielsa ha remarcat també la importància d’esta aprovació perquè marca un punt d’inflexió i projecta l’Administració per als pròxims 10 o 15 anys. “Hui doneu el vistiplau al futur de la dècada vinent”, dirigint-se als representants. “Hem complit amb la paraula donada, ja que vam acordar que aprovaríem el catàleg de llocs de treball en este mandat”.

Per part seua, els sindicats s’han mostrat també satisfets i han agraït la labor del govern municipal i, sobretot, de la regidora de Recursos Humans, Mª Luisa Martínez Mora, qui manifestava que es tracta de “un èxit de tots i totes, fruit del treball i de l’esforç conjunt”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + dotze =

bombers
Valencia activa