caixa popular

Mislata obri els patis dels col·legis durant els caps de setmana i les vacances

Mislata obri els patis dels col·legis durant els caps de setmana i les vacances
23/05/2017 -

Obrir nous espais a la ciutadania i oferir als més menuts activitats d’oci i temps lliure durant els caps de setmana i els períodes vacacionals. Aquest és l’objectiu de “Patis dinàmics”, un nou projecte municipal que s’inaugura aquest dissabte en el pati col·legi Ausiàs March amb una gran festa i amb multitud d’activitats infantils que es desenvoluparan al llarg de tot el cap de setmana. Aquesta iniciativa, explica l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, pretén “oferir alternatives d’oci infantil, perquè les famílies puguen gaudir dels caps de setmana i de les vacances sense eixir de Mislata, aprofitant els espais públics i amb activitats programades i supervisades per monitors professionals”.

Els centres escolars triats per a posar en marxa “Patis dinàmics” són l’Ausiàs March i El Cid, situats en els dos extrems del nucli urbà de Mislata. A partir de la setmana que ve -en aquesta només s’obrirà l’Ausiàs March per a la festa d’inauguració-, l’Ajuntament oferirà aquest nou servei gratuït els dissabtes, d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores, i els diumenges, d’11 a 14 hores. A més, els patis també estaran oberts durant les vacances de Pasqua i Nadal.

El projecte municipal oferirà activitats programades per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys, supervisades per monitors d’oci i temps lliure. Per a assistir als tallers, els pares hauran d’inscriure als seus fills a través d’un formulari que està disponible en aquesta web. Els menors de sis anys també podran gaudir dels “Patis dinàmics”, però hauran d’estar acompanyats d’una persona adulta. I a més de les activitats programades, també s’oferirà la possibilitat de gaudir de material per a l’ús de les instal·lacions esportives.

Per a la posada de llarg del projecte, la regidoria d’Educació ha preparat una gran festa que tindrà lloc aquest cap de setmana. Com explica la seua responsable, Ana María Julián, “la companyia Guixot de 8 oferirà durant el dissabte i el diumenge al pati de l’Ausiàs March nombroses activitats i animacions amb la característica especial que tots els seus jocs estan fets amb materials reciclats”. Un gran espectacle al qual està convidada tota la ciutadania de Mislata.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats