25n
25N
25N

Mislata obre el menjador social d'estiu

Mislata obre el menjador social d'estiu
15/07/2020 -

Des d’avui i fins al pròxim 30 d’agost, al voltant d’un centenar de nens i nenes de Mislata, amb edats compreses entre els 3 i 17 anys, acudiran al menjador social d’estiu, organitzat per la regidoria de Benestar Social per a ajudar a les famílies mislateres amb més necessitats a poder conciliar la seua vida laboral mentre els nens no tenen classes. Enguany, a causa de les circumstàncies derivades de la crisi sanitària, serà un any especial amb mesures excepcionals. Tots els nens i nenes que acudisquen, seguiran un estricte protocol de seguretat sanitari amb pressa de temperatura a l’entrada, desinfecció constant de mans, entrada al campament per torns per a evitar aglomeracions, la separació d’1,5 metres entre menors en el menjador, així com l’ús de màscara.

Per a l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “malgrat les dificultats enguany per a organitzar aquest tipus d’activitats amb menors a causa de la pandèmia, no podíem deixar d’ajudar a les famílies que més el necessiten; és per això que hem realitzat un gran esforç per a crear un entorn segur on aquests nens i nenes puguen passar-lo bé i, el més important, garantir-los una alimentació durant les seues vacances”.

L’activitat s’emmarca dins de les polítiques per a les persones desenvolupades per l’Ajuntament de Mislata i s’ha convertit en tot un referent nacional després de vuit anys de funcionament. Mislata va ser el primer ajuntament valencià que va obrir els menjadors escolars a l’estiu, després que Serveis Socials detectaren que a moltes famílies els resultava impossible cobrir les necessitats nutricionals dels seus fills i filles en períodes vacacionals.

Així, durant les pròximes setmanes, els menors rebran el menjar en les mateixes instal·lacions del col·legi Ausias March, i se’ls lliurarà el berenar i el desdejuni de l’endemà. A part, com explica el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, “la completa llista d’activitats que portàvem realitzant en les anteriors edicions d’aquest programa s’ha hagut de reduir, però els nens i nenes comptaran sempre amb la presència de monitors titulats que han dissenyat diverses activitats lúdiques compatibles amb la situació actual i la necessitat del distanciament social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 5 =