caixa popular

Missió empresarial a Silicon Valley per a 10 startups valencianes

Missió empresarial a Silicon Valley per a 10 startups valencianes
21/02/2018 -

Del 9 al 15 d’abril, 10 startups valencianes tindran l’oportunitat de participar en una missió a Silicon Valley, centre neuràlgic de l’emprenedoria tecnològica internacional en San Francisco. Aquesta missió està organitzada per VIT Emprén, àrea d’emprenedoria tecnològica i innovadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de València. Les empreses interessades i que complisquen amb els requisits poden inscriure’s a través de la web de VIT Emprén fins al 2 de març.

Aquesta missió a San Francisco era “una de les demandes de l’ecosistema emprenedor” i ara “ja és una realitat”, ha exposat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez. “Des de l’Ajuntament volem donar a conéixer tot el potencial de la nostra ciutat i mostrar a les empreses de la Costa Oest dels Estats Units que València és una ciutat on es pot invertir —ha dit Gómez —. En definitiva, volem vendre el concepte de VLC Tech City”. Aquest projecte és la nova aposta de VIT Emprén per convertir la ciutat en un referent internacional d’atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres.

L’objectiu d’aquesta missió empresarial és impulsar el coneixement de la tecnologia i de les empreses valencianes en la Costa Oest americana, i, d’altra banda, oferir-los un suport a la seua internacionalització donant-los l’oportunitat de conéixer empreses tecnològiques capdavanteres, participar en esdeveniments de networking, i en una sèrie d’activitats organitzades a mesura de les necessitats de les empreses tecnològiques valencianes.

Totes aquelles startups de base tecnològica que formen part de la Comunitat VIT Emprén, es troben en fase creixement i tinguen als Estats Units com a un dels seus mercats potencials, poden inscriure’s fins al pròxim 2 de març. Les condicions per a inscriure’s en la convocatòria es podran consultar en la web de VIT Emprén www.vitemprende.es. A més, cal destacar que les startups seleccionades comptaran amb una borsa de viatge de 500 euros.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, viatjarà al costat de les 10 startups valencianes seleccionades per a participar en aquesta missió, de la qual ha destacat “és fonamental per impulsar a l’ecosistema emprenedor de la ciutat, per generar sinergies i conéixer de primera mà els hubs d’innovació més importants del món, podent aplicar els seus mètodes i sistemes en la nostra ciutat amb l’objectiu de convertir-la en un referent tecnològic internacional”. La regidora ha indicat també que des de VIT Emprén organitzaran tant l’agenda de l’administració en la missió com l’agenda de les empreses startups.

En aquesta visita a San Francisco, es comptarà també amb la col·laboració d’un ambaixador valencià. Un treballador de Silicon Valley que ajudarà a conéixer el dia a dia d’aquest centre d’emprenedoria i servirà de guia per a recórrer el circuit d’empreses capdavanteres instal·lades allí.

Així mateix, Gómez ha posat l’accent que “aquest és el moment de València, que les empreses acudisquen i invertisquen en la nostra ciutat per molts motius: comptem amb dues de les millors universitats a escala internacional en la creació de talent, un fort suport des de les institucions públiques, un espai destinat a la ubicació de noves empreses i una qualitat de vida excel·lent”.

D’aquesta forma, VIT Emprén, l’àrea d’emprenedoria tecnològica i innovadora de l’Ajuntament pertanyent a València Activa, segueix amb la seua important aposta per consolidar l’ecosistema startup valencià com a un dels referents a escala internacional, tant a través d’esdeveniments i projectes en la ciutat com en l’organització i suport de missions internacionals als llocs més destacats en l’àmbit tecnològic, com el ‘Slush’ celebrat a Hèlsinki o el ‘4YFN’ que se celebrarà pròximament a Barcelona.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC