caixa popular

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra una gala solidària contra el càncer

El teatre del Centre Cultural va ser l’escenari de l’espectacle “Mira qui balla”, en el qual van participar diverses associacions i socis de l’agrupació

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra una gala solidària contra el càncer
28/06/2018 -

L’Agrupació Veïnal de Mislata està celebrant aquests dies la seua XXII Setmana Cultural que es prolongarà fins a aquest dissabte 30 de juny. Una setmana que ha comptat amb eixides culturals, esdeveniments gastronòmics i activitats de conscienciació com la Festa de la Igualtat de Gènere realitzada dilluns passat. I ahir a la vesprada, arribava el moment solidari dins de la programació d’aquesta Setmana Cultural, amb la celebració d’un esdeveniment solidari que ja va per la seua cinquena edició, el festival “Mira qui balla a Mislata”.

Amb un format similar al del programa televisiu, l’espectacle celebrat ahir en el teatre del Centre Cultural va comptar amb nombroses exhibicions de ball en les quals van participar algunes entitats de Mislata, com l’Asociación Cultural Andaluza i l’Asociación Cultural de Castilla la Mancha, i la pròpia Agrupació Veïnal, a través dels alumnes i monitors dels diferents tallers que s’impartixen en l’associació, a més de l’acadèmia de ball Stylo’s. Tots els participants van oferir el millor del seu repertori en aquesta gala a favor de l’Asociación Española Contra el Cáncer, en la qual es demanava als veïns que col·laboraren donant 1€ per a la lluita contra el càncer a canvi de l’entrada.

Un any més, la gala va ser tot un èxit de participació i d’assistència, i l’esforç dels ballarins es va veure recompensat amb una sèrie d’actuacions molt bones que van fer les delícies del públic assistent. La programació d’aquesta Setmana Cultural culminarà amb dos cites gastronòmiques, un concurs de truites demà divendres a la nit, també el cuinat de 1200 racions d’arròs amb fesols i naps per al dissabte.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018