25n
25N
25N

Els MIR adverteixen a Sanitat que tornaran al carrer i a la via judicial si no els convoca prompte a una altra reunió

Els MIR adverteixen a Sanitat que tornaran al carrer i a la via judicial si no els convoca prompte a una altra reunió
20/10/2020 -

Els MIR Comunitat Valenciana han advertit aquest dimarts que “tornaran al carrer i a la via judicial” si la Conselleria de Sanitat no els convoca “prompte” a una nova reunió per a desbloquejar la vaga indefinida que mantenen des del passat 21 de juliol, segons assenyalen en un comunicat.

Així, el Comité de vaga ha remés aquest dimarts un escrit a la Conselleria de Sanitat exigint una nova reunió ja consideren “molt insuficient” la proposta que se’ls va presentar en l’última entrevista del passat 6 d’octubre.

En eixe sentit, els metges residents, junt amb els representants d’hospital, han assenyalat que si no es produeix “prompte” aquesta reunió el departament que dirigeix Ana Barceló els “obligarà a tornar al carrer” i el pròxim 28 d’octubre, quan es compleixen 100 dies de vaga, es concentraran enfront del Palau de la Generalitat.

Així mateix, han lamentat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, seguisca sense respondre a la tercera carta que li van enviar a pesar que la seua conselleria de Sanitat “no resol el conflicte tal com va afirmar”.

De la mateixa manera, han amenaçat de tornar a la via judicial en considerar “una vergonya” que l’oferta que “haurien d’haver fet al juliol fora realitzada a l’octubre”. “Això no és negociar, és menystenir a un col·lectiu”, han afirmat i en aquesta línia, ha advertit que la situació per coronavirus que ja “ha empitjorat, més ho farà” si els continuen utilitzant com a “mà d’obra barata”.

“Si cal, tornarem als carrers, no ens deixen una altra, segueixen sense donar-nos el descans de 36 hores després de guàrdia de dissabte, no ens donen més dies de formació, segueixen els llits calents, continuarem sent mileuristes i ara, amb el beneplàcit del RD/20/2020 continuarem sent supervisats per metges sense especialitat”, han afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + un =